Erotika

A Fidget Spinner szintet lépett, vigyázat: felnőtt tartalom!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.05 | 19:21

Bevállalós csajok szexjátékként is kipróbálták már, és túlélték.

A Vice oldalán olvasható egy pikáns beszámoló az eredetileg menedzserek stresszűzésére tervezett, majd gyerekjátékként diadalmenetet befutó pörgettyű kapcsán. Az őrület letarolta a világot, és végre meglett a hiányzó magyarázat is, miért annyira menő mostanában a PornHubon ez a téma.

Nem árt tisztában lenni azzal, mi is ez a kis ketyere, és hogy hogyan lehet mozgatni, mielőtt valaki behelyezné a vaginájába. Ha egyáltalán lehet még kapni, mert nagyon elkapkodják. Ha megvásároltuk a főként neonszínben rikító tárgyat, akkor jöhet az okosodás. Lehetőleg olyan videót válasszunk, ahol a pörgetési trükköket jól ki lehet figyelni.

Ha már profin pörög az ujjakon ez a háromágú cucc, akkor feltételezhetjük, hogy akár még az orgazmusig is repítheti a bátor nőket. Az eszköznek egy alapos tisztítás sem árt, illetve javallott a vibrátor gél használata, bármeddig is pörög majd ez az izé.

Amire nem számított a kísérlet alanya, hogy a pörgés leáll, amint a testhez ér a játék. Ráadásul semmi élvezetet nem ad, egyszerűen csak egy műanyag darabot szorongathatunk a lábunk között.

Ha a pörgés mechanikus és megállíthatatlan lenne, akkor volna esélye bármilyen gyönyört nyújtani.

Ha a kedves olvasó fejében megfordult volna, hogy péniszre ráhúzható volna esetleg ez a pörgettyű – nos, komoly méretbeli eltérés van.

Nemrég szenzáció volt a Redditen, hogy egy férfi megtalálta a felesége pörgettyűjét.

#lolmemes #dailyhumor #dankmemes #lmao #wtfmemes #dailyhigh #fidgetspinner #Trojan #funny

A post shared by @edgy_satan on

A lila tárgyról persze kiderült, hogy egy háromágú Trojan vibrátor valójában. És ki tudja még, hányan próbálkoznak különböző testnyílásaikba betuszkolni az újfajta spinnert? Ahelyett, hogy megmaradnának a jól bevált, biztonságos, célra tervezett eszközöknél…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló