Erotika

Tengerparton szexizik a belfie-királynő

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.11 | 20:05

Szelfizés helyett belfie. A fenék szelfi nem tud kimenni a divatból. Pláne, hogy Jen Selter volt az egyik, aki divatba hozta.

Jen Selter ezúttal is egy igen forró fotóval jelentkezett be az Instagram oldalán. A belfie képek királynője semmit sem bíz a véletlenre, még akkor sem, ha pont szemből látjuk.

Sorry dad

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

#kellegyjobelfie 

A butt-selfie, azaz popsifotó nem új keletű dolog, a celebek is hamar rájöttek, hogy a formás fenekükről posztolt képek jóval több lájkot hoznak, mint az arcukról feltett fotók.

via GIPHY

Csak a #belfie szóra azért nem dob ki túl sok feneket az Instagram, mivel a közösségi site-nak szigorú szabályi vannak, amit biztosan túl sokan léptek át olyan fotókkal, amelyek alatt pont ez a hashtag volt. Így, ha valaki popsit akar villantani az Instán, akkor érdemes más hashtaget is használnia a fotó alatt, illetve be kell tartani a közösségi site szabályait is, így teljesen pucér képeket tilos posztolni, megjelenni sem fognak, letiltja azokat az oldal.

Szóval, aki híres belfie-sztár akar lenni, annak ügyesen kötélen kell táncolnia a “még pont belefér az Insta szabályába, de azért extra szexi” határán.

via GIPHY

A legtöbb követővel talán Jen Selter motivátor feneke bír, a New York-i lánynak a belfiek hozták meg a világhírnevet is, ma már több mint 11 milliónak kíváncsiak a napi fenekes posztjaira. Elmondhatjuk, hogy ő hozta divatba ezeket a fotókat, ami igen jól jött neki, hiszen azóta számos cég márkanagykövete lett.

Someone said they will deliver me a special box of donuts if this pic gets 3,000 comments…

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

This rainy NYC weather is making me want to do another bikini giveaway… who wants?

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

Look back at it ?

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,

Puerto Vallarta

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.