Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ha csak pornófilmben láttál eddig női maszturbációt, akkor fogalmad sincs, hogyan is kell csinálni

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.24 | 06:48

Megkérdeztek egy rakás csajt, ők hogy szeretik otthon. Hát nem úgy.

(kép: 123rf.com)

Talán nem meglepő, de a pornófilmekben ha nőket látunk önkielégítés közben, akkor ők elsősorban a férfi szemeknek és a kamerának „dolgoznak”. Meztelenül, égbe tartott lábakkal, pokoli sebességgel masszírozzák a legérzékenyebb pontjukat, vagy döfködnek magukba mindenféle segédeszközöket. Egy kielégítő női maszturbáció viszont pont nem így néz ki otthon.

A Mashable egyik szerzője most kicsit utánanézett, hogy mik azok a módszerek és pozitúrák, amik a legtöbb nőnek bejönnek otthon, beszélt átlagemberekkel, és megkérdezte a Netflixen futó Sex Education sorozat tanácsadóit is, hogy mi a tuti módszer a női önkielégítésre. Első, és legfontosabb megállapítása, hogy

a pornós, széttett lábas, íves háttal folytatott önkielégítéssel szemben a leghatékonyabb házi verzió bizony hason fekve történik.

Ebben a pozícióban a csajok a saját kezükön fekszenek, az intim területek pedig a test teljes súlyával nyomódnak neki az izgató kéznek, ami fokozza a hatást. Azt is többen említették, hogy a pornós, reflektorfényes verzió helyett inkább a sötétet preferálják, lehetőleg egy jó meleg takaró alatt. A kellemes hőmérséklet amúgy is nagyon fontos, úgyhogy egy otthon önkielégítő nő valószínűleg nem fog pucérra vetkőzni, mint a filmekben, inkább felveszi a kedvenc pizsamáját.

 

A hason fekvés mellett a másik népszerű önkielégítési póz a nőknél a négykézlábra ereszkedés, ez sokakat a párjukkal folytatott szexre emlékezteti, ezért extrán izgató. Van, akinek több póz is működik, akár a háton fekvős is, és ahogy egy férfi-nő aktus során, úgy önkielégítés közben is érdemes lehet pózokat váltani. A különböző pozitúrák során más-más izomcsoportok feszülnek meg vagy lazulnak el, ezeknek mind hatása lehet az érzésekre, a pózok változtatásán kívül érdemes néha megfeszíteni az izmokat, és figyelni a kiváltott hatást.

Egy biztos, tuti recept nincs, mindenkinek magának kell kitapasztalnia, mi a legjobb a saját testének. Csak ne egy pornóból próbálja megtanulni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.