Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

3 tipp, hogy az egyéjszakás kaland után úgy érezd, tiéd a világ

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.11 | 19:11

Még most is sokan úgy tekintenek az alkalmi szexkapcsolatokra, mint bűnös és elítélendő élvezetekre. Hát, mindenkinek megvan erről a saját véleménye, de abban talán egyetérthetünk, hogy ezen ideje túllépni. Mindenki döntse el maga, hogy tud-e azonosulni ezzel a helyzettel. Ha igen, akkor érdemes arra törekedni, hogy biztonságban legyünk és minél jobb emlékként gondoljunk vissza rá.

Fotó: Pixabay / StockSnap CC0

Bizonyára az egyik legjobb érzés a világon, ha valakivel úgy bújsz ágyba, hogy mély lelki kötődés és szerelem fűz össze titeket. Az idők során a párod minden apró mozdulatodat ismeri már, pontosan tudja, mire vágysz és te is kölcsönösen kielégítheted az óhajait. Azonban szeretkezni egy viszonylag ismeretlennel eg egészen új és izgalmas élmény, ezáltal hihetetlen felfedezés lehet a szexualitásod kiismerése közben.

A csábító tudatlanság, a felfedezésre váró terep nem véletlenül izgatja sokak fantáziáját. Van abban valami, mikor nem tudod előre, hogyan érintenek meg és az milyen érzést okoz majd benned.

Ha erre az élményre vágysz, egy percig se szégyelld.

Inkább gondoskodj arról, hog a megvalósítása során minden a legnagyobb rendben legyen. Ehhez megfontoltnak és előrelátónak kell lenned, gondolnod kell a biztonságra, ám emellett nyitottan és felszabadultan kell közeledned a témához.

1. Szégyen? Az meg mi?

Van, akinek ez az egész nem való, semmi gond nincs ezzel. Ha a szexről van szó, akkor az elsőszámú szabály, hogy semmi olyasmire ne kényszerítsd magad, amit nem szeretnél igazán. Ha nem vágysz valamire, nem kell megtenned, de ha már megtetted, akkor élvezd minden percét és eszedbe se jusson szégyenkezned miatta. Az angol szleng használja a “walk of shame” kifejezést, amely szó szerint szégyensétát jelent. Ezt éppen arra találták ki, mikor a tegnap esti ruhádban kóvájogsz haza a szeretőd lakásáról kora reggel. De ugyan miért kéne rosszul érezned amiatt, hogy volt egy eszményi éjszakád? Élvezd, hogy sugárzik rólad a magabiztosság, hogy szexuális öntudatodnál vagy. Fogadjunk, hogy most a világot meg tudnád hódítani.

2. Tudd, hogy mit akarsz!

Mielőtt bármilyen intim viszonyba bonyolódnál, vitasd meg a fejedben azzal a bizonyos kis hanggal, hogy tényleg ez az, amire szükséged van. Ha nem vagy magaddal őszinte, ha csak bizonyítani akarsz valamit, akkor elég nagy az esély rá, hogy megbánod a döntésed és végül az egész élmény rosszra fordul, amire fogcsikorgatva tudsz csak majd visszatekinteni. Ha abban reménykedsz, hogy a mámoros éjszaka után valami több is kialakulhat köztetek, akkor ébredj, kedves Csipkerózsika. Ne ringasd magad ilyen képzelgésekbe, hiszen ez most nem erről szól. Persze csodák mindig történhetnek, de ilyen elvárások nem sejtetnek túl sok jót az érzelmi stabilitásodról, anélkül pedig inkább maradj távol az efféle vonzalmaktól.

3. A legfontosabb: védekezz!

Reméljük, hogy meg sem fordult a fejedben, hogy megfelelő védelem nélkül feküdj össze valakivel. A világért sem akarunk atyáskodni, de egy kufirc se ér annyit, hogy az egészséged kockáztasd miatta, és valószínűleg gyereket sem egy vadidegentől szeretnél. Tarts magadnál óvszert, szedd a fogamzásgátlót, vagy élj az egyéb megbízható módszerekkel, a lényeg, hogy vigyázz magadra és tartsd tiszteletben a partnered jólétét is.

Most hogy a komoly dolgokat megtárgyaltuk, menj és élvezd ki a helyzetet! Hiszen ez lenne a lényeg, nemde? Ne félj kommunikálni a vágyaidról egy új partner előtt, legyen felejthetetlen az az éjszaka mindkettőtök számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló