Uncategorized

“A szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok” – Liliána húga válaszolt a lány vallomására

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.02 | 12:20

Liliána azt mondja: küzdeni fog a húgáért is.


Futótűzként terjed az interneten Szilágyi Liliána vallomása, amiben arról mesélt D. Tóth Kriszta műsorában, hogyan bántalmazta őt és édesanyját az apja egészen kiskorától kezdve. A férfi fizikálisan, mentálisan és szexuálisan is abuzálta a két nőt – Liliána vallomása szerint anyját volt, hogy félholtra verte – és a lány ügyvédek, pszichológusok segítségével készült fel több éven át arra, hogy nyilvánosság elé álljon és pert indítson a férfi ellen.

A vallomás természetesen az apához, és a még nála élő testvérhez, Gerdához is eljutott, akik rögtön Liliánára támadtak. Szilágyi Zoltán mindent tagad, Gerda pedig azt állította:

“a szörnyűségek, melyeket Szilágyi Liliána állít, hazugságok, ezt ő is nagyon jól tudja.”

Liliána hosszú posztban reagált apja és húga mondataira:

„Apám megnyilvánulására nem kívánok reflektálni, mert úgy gondolom, teljes mértékben önmagáért beszélnek a sorai. Nem vagyok hajlandó nyílt vagdalkozásba kezdeni”

– mondta el az úszó. 18 éves húgának azonban hosszabb üzenetet címzett:

„Drága kicsi húgom! Gerda! Tudom, hogy olvasod ezeket a sorokat. Tudd, hogy amióta megszülettél, Te vagy a legnagyobb motivációm. Minden, amit tettem és teszek, az nagy részben azért van, hogy egyszer Te is szabadon tudj élni! Mérhetetlen erő van benned, és tudom, hogy nagyon-nagyon mélyen vagy most, de igenis egy igazi harcos és túlélő vagy! Mindig is az voltál!

Sajnálom, ha nem érted, miért történik most mindez. Sajnálom, hogy úgy alakult minden, hogy ott kell legyél! Legfőképpen pedig sajnálom, hogy önmaga védelme érdekében ugyanúgy pajzsként használ téged és a nevedet apánk, mint engem egykor. Ez nem a Te szégyened! Elmondhatatlanul szeretlek és hiányzol! De küzdök érted.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló