Uncategorized

Óra: ezek voltak a kedvenc Casióink tavaly

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.14 | 08:00

Nagyon megy a retró, bizonyos óra szériákra már a gyűjtők is felfigyeltek.

Gyalázatos kezdés után az év második felében valamelyest magára talált a hazai óra piac. Bár Casio hazájában, Japánban is korlátozásokra volt szükség a koronavírus elleni küzdelem miatt, kis késéssel sikerült

itthon is bevezetni a legtöbb óra újdonságot.

A klasszikus karórák között továbbra is népszerű a Vintage-kollekcióba tartozó A168WA-1YES modell. Ez volt 2020-ban a Casio legnagyobb darabszámban értékesített karórája.

A168WA – 1 YES

Aranyszínű változatát (A168WG-9EF) is keresték, a Vintage-kollekció második legnépszerűbb darabja lett. A klasszikus óra termékek iránti kereslet idén várhatóan tovább erősödik. Így a Casio is időről-időre előáll újabb változatokkal, amiket már nemcsak a „vintage-stílus”, vagy retró órák kedvelői, hanem a gyűjtők is előszeretettel vesznek.

Fapad és luxus

Idehaza évek óta sokan keresnek egyszerűen kezelhető digitális órát. Így a Vintage-kollekció mellett tavaly is töretlen volt a folyadékkristályos kijelzővel és a számológépes karakterstílussal rendelkező W-800H-1AVES népszerűsége is.

W800 – H1 – AVES

Ezt leginkább gyerekek és fiatalok választják maguknak Magyarországon. A Casio Edifice családja a Forma-1-es jelenlét miatt kiemelt figyelmet kapott az elmúlt években – nemcsak az elegáns, hanem a sportosabb változatokat is keresik a vásárlók. Az Edifice Premiumok közül a Bluetooth-os kapcsolatra képes termékek voltak népszerűek, amelyek a telefonhoz csatlakoztatva frissítik a pontos időt.

ECB – 10D – 2A

G-Shock és G-Squad modellek

A tavaly bemutatott GA-2100-zal mindenképpen új korszak kezdődött a G-Shock életében,óra

GA-2100

legtöbben a szénfekete kiadást keresték. A Casio GBD-H1000 pulzusmérős karórájának hazai bevezetése késve indult, de az év egyik legnagyobb durranása lett a G-Shock karórák között.

GBD – 1000

Kelendő volt a G-Steel család is. Az acéllal kombinált tok üzleti megjelenésre is alkalmassá tette az ütésálló terméket. Tavaly a Bluetooth-os, fényenergiás GST-B100 lett a befutó.

Jól mentek a outdoor órák is

A női órák közül az LTP-2069D-4AVEF rózsaszín számlapos, acél tokkal és szíjjal rendelkező volt a befutó,

LTP – 2069D

míg a speciális felhasználású karórák közül a ProTrekre mutatkozott jelentős igény. „A modellcsalád szenzoraival minden, a túrázáshoz szükséges adat mérhető. Fényenergiás szerkezete pedig biztosan nem hagyja lemerülni az órát egy nagy kaland kellős közepén.

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.