Uncategorized

Ő az ördög ügyvédje? Durva fordulat van Borkai Zsolt szexbotrányának ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.19 | 10:35
  • trendindex: 19

Kedden exkluzív tanút hallgattak ki a Veszprémi Járásbíróságon Borkai Zsolt szexbotrányával kapcsolatban. Az egyik fiatal lány, K. Csenge volt az egyik vendég azon a jachton, ahol a volt polgármester részt vett az ominózus szexbulin 2018-ban.

A tanúként meghallgatott K. Csenge korábban a testvérével közösen alapított egy csomagküldő szolgálatot, illetve ruhakölcsönző szalont is működtettek Székesfehérváron. A Blikk szerint a modell alkatú lány sötét farmerben, csinos felsőben, feltűnően kisminkelve érkezett és ült le a tárgyalóterem elé. Nem tűnt idegesnek, hosszú szőke haját néha hátra vetve bújta a telefonját, arra várva, hogy behívják.

Borkai Zsolt szexbotránya 2018-ban robbant ki, amikor fotók és videók kerültek róla nyilvánosságra, több mint félreérthető helyzetben. Az ügyészség jelenleg Czeglédy Csabát, a baloldali politikust vádolja abban, hogy nyilvánosságra hozta az anyagot.

Czeglédy tagadja, hogy ő lenne az ördög ügyvédje, aki segítette az intim felvételek nyilvánosságra kerülését, azonban azt állítja, hogy ha bárki más csinálta volna, az zseniális lenne és ő büszke volna rá.

Az ügy jelenleg is folyamatban van, és további részletek várnak nyilvánosságra kerülésre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló