Üzlet

Magyar startup cégekbe is beszállhat a Google

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.10 | 09:19

Nem csak a magyarok járnak jól a frissen indult három startup programmal. A teljes régióban elérhető lehetőségeket kínál az óriáscég.

Az év végéig száz startup kerülhet be a közép-európai régióból a Launchpad nevű kezdeményezésekbe. Az abszolút a tervezőasztalon lévő, éppen csak elindult csapatokat a Launchpad Start várja. A képzés termékstratégiára, üzletfejlesztésre, a felhasználói élmény fokozására, felülettervezésre és a marketingre összpontosít. Az ide bekerülő csapatokat iparági szakértők mentorálják.

A piacon már jelen lévő, erős pozícióval rendelkező fejlettebb startupokat pedig a Launchpad Acceleratorba lehet nevezni. Ez egy jóval nagyobb lélekzetű, hat hónapos, a nemzetközi piacra való kilépést segítő program. Ezt már nem is Varsóban tartják, hanem San Franciscóban kezdődik Google-szakértők tartotta foglalkozásokkal.

A harmadik, nem Launchpad nevű kezdeményezés a Google két éve indított varsói Campusához kapcsolódik. Ez is hat hónapig tart, mint az Accelerator, ami alatt a varsói központ co-working irodájában, a Campus szakértőinek segítségét igénybe véve fejlődhetnek a cégek.

Fontos dátumok!

A Launchpad Startba április 2-áig lehet jelentkezni, az Accelerator jelentkezési határideje április 27, a Campus Residency-be pedig április 11-ig kell leadni a jelentkezést. És hogy miért éri meg a szakértelmen és a mentoráláson túl. Az Acceleratorral már akár 14,7 millió forintos támogatás is jár, ha egy startup elég meggyőző.

Forrás: StartupRadar.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.