Zene

Most már hivatalos: Keith Richards a világ legveszélyeztetettebb rocksztárja túlélte 2016-ot

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.01 | 10:30
  • trendindex: 3

Csak két dolog biztos: a halál, és hogy Keith Richards még azt is túléli.

GLASTONBURY, ENGLAND - JUNE 29: Keith Richards of The Rolling Stones performs on the Pyramid Stage during day 3 of the 2013 Glastonbury Festival at Worthy Farm on June 29, 2013 in Glastonbury, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Fotó: Ian Gavan/Getty Images

A Rolling Stones gitárosa nem is rock and roll legenda, hanem maga a rock and roll. Több drogot fogyasztott életében, mint Nagy-Britannia éves drogfogyasztása, azt mondják, hogy a fűről is csak akkor állt, le, mikor az orvosa közölte vele, hogy két hónapot se ad neki, ha folytatja. A 73 éves méregraktár halálhírét az újságírók húsz éve minden héten várták, de most feladhatjuk, még 2016 sem fogott ki rajta.

keith

Lehet mondani, hogy emberektől, művészektől, celebektől mindig búcsúzunk, minden évnek megvan a maga veszteséglistája, de 2016-ban tényleg rengeteg A-kategóriás sztár ment el. Keith viszont idén is a halál arcába röhögött, és ma is aktív, tavaly a Rolling Stones legnagyobb dobása a kommunizmusból nyitó Kuba megszállása volt, egy Havannában tartott gigakoncerttel. Itt egy kis ízelítő belőle, ahol a videó közepén persze Keith Richardsnak is van egy nagy pillanata.

Így tovább Keith 2017-ben is!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló