Zene

Miley Cyrus és a Flaming Lips megosztották közös új dalukat

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.08 | 09:01

Amerika legszürreálisabb zenekara január 13-án jelenteti meg új, Oczy Mlody című nagylemezét, melynek záródalát kedvenc popdívájukkal, Miley Cyrus-szal vették fel. Elég jó kis szám.

Az utóbbi évek legfurább egymásra találása Miley Cyrusé és a Flaming Lips zenekaré. Az ember alapból azt gondolá, hogy egymástól annyira távol esnek, hogy a találkozás szinte lehetetlen. Ám mégis megtörtént, sőt azóta is tart, és jobbnál-jobb közös dalokat eredményez.

A legfrissebb a január 13-án megjelenő Flaming Lips albumon található, amit most az énekesnő és a zenekar meg is osztottak a rajongókkal. A We a Family egy kellemesen elszállt pszichedelikus dal Syd Barrett (és a korai Pink Floyd) modorában.

Emlékezetesre sikerült az énekesnő legutóbbi, 2015-ös nagylemeze, az experimentális pop Miley Cyrus & Her Dead Petz is, aminek nagy részét a Flaming Lips-szel készítette el.

De meredekebb dolgokat is szült a közös munkálkodás. A With a Little Help from My Fwends című Beatles tribute albumon két közös dal is található, például az alábbi, amiben az énekesnőn kívül Moby is szerepet kapott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.