Zene

Miley Cyrus és a Flaming Lips megosztották közös új dalukat

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.08 | 09:01

Amerika legszürreálisabb zenekara január 13-án jelenteti meg új, Oczy Mlody című nagylemezét, melynek záródalát kedvenc popdívájukkal, Miley Cyrus-szal vették fel. Elég jó kis szám.

Az utóbbi évek legfurább egymásra találása Miley Cyrusé és a Flaming Lips zenekaré. Az ember alapból azt gondolá, hogy egymástól annyira távol esnek, hogy a találkozás szinte lehetetlen. Ám mégis megtörtént, sőt azóta is tart, és jobbnál-jobb közös dalokat eredményez.

A legfrissebb a január 13-án megjelenő Flaming Lips albumon található, amit most az énekesnő és a zenekar meg is osztottak a rajongókkal. A We a Family egy kellemesen elszállt pszichedelikus dal Syd Barrett (és a korai Pink Floyd) modorában.

Emlékezetesre sikerült az énekesnő legutóbbi, 2015-ös nagylemeze, az experimentális pop Miley Cyrus & Her Dead Petz is, aminek nagy részét a Flaming Lips-szel készítette el.

De meredekebb dolgokat is szült a közös munkálkodás. A With a Little Help from My Fwends című Beatles tribute albumon két közös dal is található, például az alábbi, amiben az énekesnőn kívül Moby is szerepet kapott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló