Zene

SZA idén végre kiadja első nagylemezét

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.14 | 13:26

Idén megjelenik első szólóalbuma, a CTRL, melynek első kislemez-dala egy neves színésznőről szól. A neo-soul és alter-rnb énekesnő Jimmy Kimmel vendégeként tette meg a nagy bejelentést, majd élőben elő is adta a Drew Barrymore című számot.

(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

A 26 éves énekesnő, akinek példaképei között megtaláljuk Billie Holiday-t éppúgy, mint a Red Hot Chili Peppers-t, Björk-öt, a Jamiroquai-t vagy a Wu-Tang Clan-t, az évtized elején tűnt fel, és azonnal magára vonta a szakma valamint a közönség figyelmét. 2012-14 között évente kiadott egy-egy EP-t, a legutóbbit 2014 áprilisában, azóta viszont csendben van.

Az csak az egyik ok lehetett a csendre, hogy SZA elkezdett első nagy lélegzetű albumán dolgozni. A zenélés mellett azonban, mint egy igazi reneszánszember, sok minden másban is jeleskedik: aktívan sportol (tornászik meg korcsolyázik), fest és filmeket rendez. Ezek pedig vitték is az időt rendesen.

Jimmy Kimmel műsorában azonban SZA megtörte a csendet. Idén érkezik első hivatalos nagylemeze CTRL címmel, aminek első kislemez-dalát, a Drew Barrymore-t élőben elő is adta.

És hogy mit szólt mindehhez az ihlető forrásul szolgált színésznő-producer? Nyilán oda volt meg vissza a megtiszteltetéstől.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.