Zene

Justin Bieber belenyúlt, Michael Jacksont és egy bántalmazó r&b-énekest mért össze

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.05 | 07:20

A kanadai énekes megint feladta a leckét, ám néha jobban tenné, ha inkább csendben maradna.

Justin Bieber gyakran üti meg a bokáját közösségi média-beli véleményformálásával. Időnként vallásos dolgokat oszt meg, és Kanye West botrányos kijelentéseit is védelmébe vette már. Nemrég egy cuki tinilányba szállt bele, de a minap Eminemet is kóstolgatta (aki szerinte nem érti már a nála fiatalabb rappereket).

 

View this post on Instagram

 

Walt Disney and Apostle Paul.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Most ismét szintet lépett: Michael Jacksont emlegette fel, ráadásul nem is akárhogyan. A popkirály alakja amúgy is vörös posztó, ilyen találásban pláne veszélyes posztolni róla. Instagramon tett közzé a kanadai énekes egy kollázst május 3-án, mely egy matematikai egyenletet formázott.

via GIPHY

Tűnődésének tárgya ezúttal cimborája, Chris Brown volt:

A legendás képlet: MJ + 2 Pac = CB.

A fotókkal dekorált bejegyzés azt sugallja, hogy Brown nem más, mintha Jackson és 2Pac összeadódna.

 

View this post on Instagram

 

Don’t stop fighting the battle has already won.. fight for what you love and who you love don’t let fear and anxiety win..god has not given us a spirit of fear but of power love and of a sound mind! I havent believed the truth about myself I haven’t believed I am loved I haven’t believed I am forgiven it’s a hard thing for me to wrap my head around. I hang my head in shame and I wallow in sadnes about the the people who have betrayed me. Jesus has given me freedom and the persuit of getting to know his character is never ending. Gods character never changes he is the same yesterday now and forever. He is always good!. I won’t be afraid to be vulnerable before him.. his power is made strong in our weakness. God isn’t afraid of your pain and your brokenness he actually welcomes it. Come to me all who are weary and burdened and I will give you rest! these are words from Jesus! There is hope and it’s in him.!! He loves and cares for you! For god so loved the world that he gave his only son so that whoever believes him wont die but have eternal life! You are that whoever and he accepts you as you are!! He loves and forgives you and welcomes you into his arms every time you mess He is a perfect and loving god who adores you!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bieber nem hagyta magára a követőit, hogy a megfejtéssel azok bíbelődjenek – szerinte a feladvány arról szól, hogy a 29 éves R&B-énekes tálentumát is csak a halála után fogják igazán elismerni.

Mikor majd CB eltávozik közülünk, egy hosszú, teljes életet követően, akkor döbbenünk majd rá, mit veszítettünk el vele. Bízzatok bennem: meg fogjátok látni, hogy így lesz. Egy botlása miatt tudomást sem vesznek már a tehetségéről – itt volna az ideje újrakalkulálni az értékét!

– véli a 25 éves popsztár.

via GIPHY

A posztja persze sokaknál kiverte a biztosítékot – az a bizonyos vétség ugyanis nem más volt, mint párkapcsolati erőszak, még 2009-ben. A sértett pedig maga Rihanna volt, akit csúnyán bántalmazott a férfi – így nem csoda, ha a sajtó felkapta az ügyet.

Justin, kiskorom óta odavagyok érted, de az menthetetlen, ha valaki félholtra veri a párját. Sajnálom, de ez az igazság.

– írta Lewis Blissett influenszer.

Botlás???? Rihannát agyalta meg! Ez messze nem az a kategória; általában egyet értek veled, kivéve ezt az esetet.

– háborodik fel egy rajongó. Egy másik, akinek ezer lájkot is köszönhet Bieber, nyomban le is iratkozott róla. Az, hogy az énekes 25 évesen pihenőt tart, és lemezek készítése helyett a közösségi oldalakon tárulkozik ki, még belefér. De például Michael Jacksont felemlegetni – már önmagában provokációnak számít az Uproxx szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló