Zene

Na végre, Selena Gomez most ért először a Billboard Hot 100 csúcsára!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.05 | 11:18

Hihetetlen, de tíz éve várta ezt a pillanatot az énekesnő.

Kerek egy évtizede jelent meg a Billboard Hot 100 közelében Selena Gomez, aki eddig kisebb-nagyobb eredményekkel ostromolta már a csúcsok csúcsát, de bevennie nem sikerült, egészen mostanáig. Ám a Lose You to Love Me című szerzemény meghozta számára a várva várt trófeát.


A 15. helyről kúszott fel a ballada, a 14. pozícióról pedig Lizzo is előre tört: a 31 éves énekesnő Good as Hell című slágere a 6. helyig vitte most. A 27 éves Gomez száma október 23-án látott napvilágot, mely dal a következő album előfutára. 2015-ben jelentkezett az énekesnő legutóbb LP-vel: ez volt a Revival című anyag. Abban az évben már a Good For You című dal és egy évre rá a Same Old Love is az ötödik helyig vitte.

 

View this post on Instagram

 

Me, Italy -trying desperately to look like a Fellini film

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Top 10-slágerből nyolcat könyvelt el eddig a díva, 2009 január 10-ei Billboard-debütje óta. A női előadók közül más nem várt még ennyit erre a sikerre az elmúlt 30 év során. Minden művész közül pedig Santana tartja a rekordot. 30 év alatt jutott a trónra a latin legenda: 1999-ben Rob Thomasszal közös dala, a Smooth révén.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló