Zene

2021 júniusban tartanák meg a Fishing on Orfű fesztivált

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.08 | 17:48

Ha meg tudják tartani. Itt a teljes lehetséges program!

Június 16. és 19. között tartanák meg a járványhelyzet miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 28. közötti időszakot is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása – közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-vel.

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja, az megtalálható az esemény honlapján, a www.fishingonorfu.hu-n.

A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így – emelte ki Egyedi Péter – garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is. A júniusra tervezett fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá – csakúgy, mint az eddigi években – 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló