Zene

Miley Cyrus kishúga karácsonyi kiadással robbanna be

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.14 | 07:17

A 16 éves Noah már csak a csalűd miatt is sikerre van ítélve. Most a debütáló dalát csupaszítja, hogy odafigyeljünk rá.

Noah Cyrus / YouTube
Noah Cyrus / YouTube

Billy Ray Cyrus country-énekes nem panaszkodhat, az a bizonyos alma tényleg nem esett messze a fájától: Miley nevű lányát csak az nem ismeri, aki az elmúlt 10 évet egy antarktiszi meteorológiai állomáson töltötte, wifi nélkül. Legidősebb gyereke a három közül a 27 éves, szénné varrt Trace Cyrus pedig a Metro Station nevű emós csapatban gitározik és vokálozik. És most a kishúg is ringbe száll:

Noah eddig inkább filmekben bukkant fel, de már három éves kora óta szerepel. A Hannah Montana sorozatban még nővére árnyékában láthattuk, aki picit aggódik húga mostani reflektorfénybe lépése miatt. A legjobb tanács, amit Miley adott, az az, hogy

Ne olvassak kommenteket, mert a végén még nagyon a szívemre venném, amiket látnék.

A hölgy a 2008-as Ponyo című Hayao Miyazaki-rajzfilm angol nyelvű Disney-változatában adta hangját a főszereplőnek. Két éve még a lovaglás kötötte le, majd tudatosan kezdett készülni a zenei karrierjére:

Úgy nőttem fel, hogy egyfolytában country-t hallgattam otthon, apám előadásában. Ez is inspirálóan hatott rám, de a saját albumom némileg más lesz.

– nyilatkozza a Rolling Stonesnak a tini, aki Ed Sheeran-t és Lady Gaga új albumát nevezi fontos hatásnak saját anyagához. Labrinth régi rajongója, így nem csoda, ha a 27 éves brit énekessel közösen szerzett, és előadott dalát hozta ki elsőként november végén. Az R&B-be hajló popszám, a Make Me (Cry) eredeti klipje itt látható:

Úgy tűnik, Noah már kipipálta a lázadós időszakát (régen volt kék haja is, amit jobb nem felidézni): konszolidált frizurával mutatkozik a karácsonyi időszakra időzített, akusztikus meglepetés videóban is:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.