Zene

Ez itt a helyi Black Mirror – Itt a Hippikiller új dala

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.15 | 13:18

Az év végi single már hallgatható/streamelhető.

Az újságíró-szerkesztőként és Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is ismert Bihari Balázs pár héttel ezelőtt beült néhai narancssárga kispolszkijába, hogy nemhivatásos időutazóként visszamenjen az időben harmincegy évet, és hogy bejelentkezzen a Fekete Lyuk stúdióból, majd a röpke intermezzo után visszatért a 2020-as Black Mirror-évadba, hogy a nyári Hippikiller-album után kiadjon egy év végi single-t is Ride On címmel.

2020-ban 25 éves lett a Wanted magazin, ennek örömére nyáron felélesztettük és elindítottunk egy podcastot, másrészt végre felkerült a teljes archívumunk az Arcanum oldalára. Ugyanekkor elvesztettük kollégánkat, Najmányi Lászlót, aki ráadásul az idei lemezem két számának a szövegét (Forgotten Man, God Has Left and Satan’s Too) ismét ő írta, így a megjelenést már nem érhette meg.

A Deleted Pictures lemezre lényegesen több szám készült, mint amennyi felkerült, a most megjelent Ride On is ilyen, amit hosszú évek óta hurcibálok magammal, szerintem már 2006-ban is játszottuk körbe a régi Gödör próbateremben. jellemző Covid-állapot, hogy Mezei Bandi már nem is emlékezett arra, hogy ő basszusgitározott, most viszont pikkpakk felgyorsultak az események és íme. Bandié a basszustéma, Németh Robi egy kimerevített apokalipszis-dalszöveggel érkezett, minden más én vagyok. A B-oldalra a Wasteland instrumentális verzióját tettem fel. Ez itt a helyi Black Mirror.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Utazás
Európa űrhajósokat keres
  • szerző:nuus
  • 2021. 02. 10.