Zene

Lady GaGa saját show-t kap Las Vegas-ban

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.22 | 15:46

Élete egyik legnagyobb álmának nevezte a Park Theater hotellel kötött szerződést, de szerintünk ez azért inkább szomorú.

Abból a szempontból mindenképp, hogy Las Vegas-ban általában olyan előadók szoktak letáborozni, akik már túl vannak a csúcson: A pocakos, fehér kezeslábast viselő barkós Elvis, vagy legutóbb Celine Dion és Britney Spears. Egy ereje teljében lévő sztár ugyanis világ körüli turnékra megy, és a saját közönsége előtt játszik, nem unatkozó szállóvendégeknek két rulettjátszma között Las Vegas-ban, bár ez azért változott, pár sohw-ra többen aláírtak már, de nem 74-re.

Abból a szempontból viszont valószínűleg jó döntés született, hogy jelenlegi egészségügyi állapotában Lady GaGa már nem bírja a megterhelő turnékat, úgyhogy örömmel írta alá a 74 alkalomból álló koncertsorozatról szó szerződést a Park Theater hotellel, amivel a pletykák szerint előadásonként több mint egy millió dollárt keres:

Az énekesnő az utóbbi időben több nagy koncertjét és turnéját is kénytelen volt lemondani/félbehagyni a nagy fájdalmakkal járó fibromyalgia nevű izombetegség miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.