Zene

Ezeket a slágereket úgysem úszod meg karácsonykor

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.24 | 14:23

Akkor meg miért ne hallgatnád meg most? Ess túl rajtuk, mielőtt meglepetésszerűen megszólalnak melletted valahol.

Ezeket a számokat úgyis elkapod valamikor, ha a plázába rohansz, mert elfelejtetted a nagyi ajándékát megvenni, vagy amikor a másodunokatestvéred felteszi miközben gyanútlanul rágod a család bejglit. Hallgasd most és borzongj, olyan ez, mint az oltás, ha már egyszer egy évben túlestél rajta, akkor valamennyire védett leszel tőlük.

Wham – Last Christmas

A nyolcvanas évek sosem múlnak el, pláne, ha zenéről van szó. És most a Deadpool miatt újra lehet Wahm!-et hallgatni. George Michael ennek az egy számnak a jogdíjaiból jól élhetne élete végéig, annyit játszák az ünnep alatt. Mi egy taxiban kaptuk el, amikor megszólalt az autórádión, a könnyed rángógörcs után átestünk rajta. Nem rossz dal ez, csak túl direktben karácsonyi.

Wham! – Last Christmas (Official Video)

Wham!’s official music video for ‘Last Christmas’. More Wham hits here: http://smarturl.it/Wham_Spotify?IQid=WhamBB ‘Listen without Prejudice/MTV Unplugged’ – OUT NOW. Listen on Spotify here http://smarturl.it/GMFreedomSpot and get the album here http://smarturl.it/LWPGM Get the Fantasy single here http://smarturl.it/GMFantasy Music updates http://www.listen-georgemichael.com Official website http://www.georgemichael.com Facebook https://www.facebook.com/georgemichael/ Twitter https://twitter.com/GeorgeMOfficial Instagram https://www.instagram.com/georgemofficial/ Subscribe to George Michael on YouTube: http://smarturl.it/GeorgeMsubscribe ——— Lyrics: Last Christmas I gave you my heart But the very next day you gave it away.

Bing Crosby – Mele Kalikimaka (Hawaiian Christmas Song)

A plázák nagy kedvence, bármilyen remixben is, de általában szól valahol a bevásárlás közben. Javára legyen írva, hogy jó kis dal, és legalább hawaii karácsonyról szól, ami mégsem a hóeséses közhelyparádé.

Bing Crosby – Mele Kalikimaka (Hawaiian Christmas Song)

Bing Crosby sings Mele Kalikimaka (The Hawaiian Christmas Song). Slideshow of Christmas on the islands with a few scenery shots included.

 

Neoton Família – Ha elmúlik karácsony

Ha elmúúúúúlik karácsony… – ki ne visította volna fejhangon az ünnep egy bizonyos pillanatában a Neoton slágerét? Mi ugyan nem, de hányan igen! Ez a dal gyakorlatilag mindenhonnan támad az ünnepek alatt, az örökzöld slágerrádiókban, a családban, a tévében, mindenhol ott van. Úgysem úszod meg.

Neoton Familia – Ha elmúlik karácsony (dalszöveg)

Uploaded by Tixie19981025 on 2013-12-24.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Ezt a dalt maga Mariah írta, és azóta ő is simán vehetett a jogdíjakból egy kisebb karibi szigetet. A szám 1994-ben akad be, és azóta is a legsikeresebb karácsonyi dalok egyike. Tolják is mindenhol ezerrel, és ha nem vettünk valakinek ajándékot, annak is lejátszhatjuk, hogy lássa, ajándékot várni, amikor itt van sugárzó személyünk, egyenesen vaksággal egyenértékű. Íme, Mariah se akar ajándékot a másiktól.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

More Christmas hits here: https://LegacyRecordings.lnk.to/xmas_pl Mariah Carey’s official music video for ‘All I Want For Christmas Is You’. As featured on Greatest Hits.

Dean Martin – Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!

Minimum a Drágán add az életedben fel fog csendülni Dean Martin örökzöldje, hogy kellő kontrasztot nyújtson ünnepi hangulatával Bruce Willis koszos és véres atlétájához, de gyakori szereplője a karácsonyi partiknak is.

Dean Martin – Let it Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Dean Martin – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Plusz egy – Madonna – Santa Baby

Ezt nem fogjuk sokat hallani, de jó kis feldolgozás a nyolcvanas évekből, és Madonna legalább jótékonysági karácsonyi lemezen énekelte, amiért nem kapott gázsit, hogy jó sokat keressen a szeretet ünnepén.

Madonna – Santa Baby

Madonna’s cutesy pie version was recorded in the late 80s for a celebrity charity Christmas album. It was going to be released with Supernatural but this was dropped.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.