Zene

George Michael indította el James Cordennel a Carpool Karaokét

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.26 | 17:12

Előkerült egy 2011-es videó George Michaelről, amelyben James Cordennel, a Carpool Karaoke műsorvezetőjével kocsikázik és énekel. A műsor azóta minden adásával felrobbantja az internetet.

Kép: Andee P & Company/YouTube
Kép: Andee P & Company/YouTube

Mosolyogva érdemes emlékezni arra a sztárra, aki a világ legnagyobb karácsonyi slágerét és a legszexibb szaxofondallammal tarkított szerelmes dalát szállította le. Ha nevettünk is rajta, valahol mindannyian éreztünk rokonszenvet is iránta: ezt erősíti fel a 2011-ből előkerült videó is, amit a Mashable szúrt ki.

Gyakorlatilag ez a Carpool Karaoke első adása, a Michaellel készült rész 1:21-nél indul. Minden adásban kihagyhatatlanok azok a stílusjegyek, amelyek ezt a kocsikázást jellemzik: beül Corden mellé egy sztár, jön egy kis megrendezett poénkodás, unott fejjel nézelődés, majd egy nagy közös éneklés és térdcsapkodós nevetés. Az anyag a BBC-n ment le 2011-ben, és a Comic Relief jótékonysági szervezet munkáját népszerűsítették vele.

George Michael halálhíréről ebben a cikkben írtunk részletesen. A Whammel világhírnévre szert tevő, majd szólóban is sikeres popénekes 53 évesen hunyt el szívelégtelenségben karácsony első napján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló