Belföld

Hatalmas dobásra készül a Lidl, így kedvez a 65 év felettieknek – itt vannak a részletek

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.12 | 18:18

Extra kedvezményt kapnak az idősek.

A 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá február 15-21. között.

A promóció más kedvezménnyel nem vonható össze, azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/ darab vásárolható meg. A friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek. A kedvezmény minden teljesárú termékre vonatkozik – olvasható a Lidl honlapján.

Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra

– emelte ki Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

Amennyiben kétséges, hogy az „Extra kedvezmények 65 év felettieknek!” promóciónak a vásárló életkorával kapcsolatos feltétele fennáll-e, a pénztárnál munkatársaink jogosultak a feltétel meglétének ellenőrzésére. Az életkor bármilyen, születési dátumot tartalmazó, fényképes igazolvánnyal igazolható.

A promóció valamennyi magyarországi Lidl áruházban 2024. február 15. napjától 2024. február 21. napjáig tart a készlet erejéig.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló