Belföld

Alig egy óra alatt teljesült a tegnapi tüntetés célja

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.17 | 09:18

Alig egy óra alatt több mint 27 millió forint gyűlt össze, ami egy egykori bántalmazott, jelenleg hajléktalanságban élő fiatal életét megmenti.

A Partizános Gulyás Márton a Hősök terén péntek este egy gyűjtést is bejelentett.

“25 millió forint! Ez kell ahhoz, hogy egy egykori bántalmazott, jelenleg hajléktalanságban élő fiatal életét megmentsük, és a lakhatását végre biztosítsuk”

A „Odakint most szörnyek járnak” megmozdulás szervezői az Utcáról Lakásba Egyesülettel összefogva indították el a kezdeményezést, és egy óra altt 27 millió forint gyűlt össze.

Gulyás szerint ez az alap egy ember számára már komoly segítség, ugyanakkor nem képes megoldani az ellátórendszer hiányosságait. Előnye viszont, hogy felmutatja a társadalmi összefogást a döntéshozóknak, ezzel is ösztönözve őket: alkossanak olyan rendszert ami garantálja minden, az ellátórendszerből kikerülő fiatal biztos életkezdését!

Az adománygyűjtés folytatódik: „minden egyes 25 millióval egy újabb bántalmazott fiatal biztos életkezdését és lakhatását fogjuk tudni biztosítani az Utcáról Lakásba Egyesület segítségével.”

A számlaszám, amire várják az utalásokat:
MAGNET BANK 16200223-10187155 UTCÁRÓL LAKÁSBA EGYESÜLET számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.