Belföld

Elképesztő, milyen időjárás közeledik felénk!

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.27 | 14:18

A szokatlan télvégi időjárás a meteorológusokat is meglepte.

A tavaszi meleg tovább folytatódik, és az előrejelzések szerint akár 26 éves melegrekord is megdőlhet a délkeleti országrészben. A Dunántúlon és középen borongósabb időre számíthatunk, míg keleten naposabb idő várható.
A Dunántúlon és középen jellemzően erősen felhős idő várható, kevés szűrt napsütéssel. A Tisza mentén és a Tiszántúlon fátyolfelhős, napos idő várható. A Nyugat-Dunántúlon lehetőség van egy-egy futó záporra. A déli, délkeleti szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 21 fok között alakul, ami akár egy több évtizedes melegrekordot is jelenthet.

A HungoMet szerint nincs valószínűsége veszélyes időjárási jelenségnek, azonban az Időkép szerint az enyhülés melegfronti panaszokat okozhat. Fejfájás, migrén, fáradékonyság, dekoncentráltság, bágyadtság, vérnyomás-ingadozás és keringési panaszok előfordulhatnak. A gyulladásos jellegű panaszok erősödhetnek, és a szelesebb tájakon élők körében fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység és nyugtalanság. A naposabb időszakok pozitív hatással lehetnek a hangulatra és közérzetre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.