Belföld

Minden zárva lesz, itt vehetünk virágot nőnap alkalmából

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.04 | 15:48

A csütörtöki szigorítások nyomán hétfőtől szinte teljesen bezár az ország. De akkor hol vehetünk virágot nőnap alkalmából?

Lassan az égbe nő a hazai kovid betegek száma, a kórházak is teljesítőképességük határait tesztelgetik. Érthető hát, hogy a kormány csütörtökön újabb szigorításokat vezetett be. A részletkérdésekről csütörtök délután döntenek. Az operatív törzs holnap reggeli ülése után jelenti be majd a mikénteket és hogyanokat a miniszterelnök, illetve a Magyar Közlöny.

Hétfőtől, március 8-tól érvényesek az új regulák,

egyelőre két hétig, március 22-ig, de utána sem fogadnánk arra nagyobb pénzzel, hogy lazítás lesz. Az élelmiszerbolt, gyógyszertár, drogéria és benzinkút négyesen kívül nemigen lesz nyitva semmi – a tavaly tavasszal nagyot menő barkács áruházak például tuti nem. Nagyon úgy fest, hogy a zárás legnagyobb vesztesei első körben a virágboltok lesznek.

Bár hétfőn van nőnap, éppen akkortól kellene teljesen bezárniuk nekik is – az eddig közzétett infók legalább is erre engednek következtetni.

Mivel pedig a kaszinóban nem kapható virág,

úgy fest, hogy a nyitva tartó élelmiszerboltok szezonális akcióira, illetve a jobban felszerelt benzinkutakra számíthatunk csupán, ha szeretteinket szeretnénk legalább egy szál virággal köszönteni a nőnapon. Persze hétfőig  – tekintve a járvány eddigi kezelését – még bármi megváltozhat. Akár kétszer is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.