Belföld

Mélybe lökte a lányt a bulizó tömeg, üvöltött a fájdalomtól

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.27 | 11:18

Pécsi szórakozóhelyen történt a rettenetes baleset.

Három méter mély árokba zuhant egy mellvéden keresztül egy lány a pécsi belváros egyik szórakozóhelyén. A baleset körülményeiről Eszter egyik ismerőse a Pécs aktuálnak elmondta, a lány úgy emlékszik, valaki meglökte őt a tömegben, miközben a mosdóba próbált eljutni.

A balesetet ráadásul senki nem vette észre,

ezért segítség sem jött. Eszter kétségbeesve telefonált barátjának, hogy egy sötét helyen van és borzalmas fájdalmai vannak. Gábor ezután Eszter keresésére indult. „Telefonnal világítottunk le a mélybe, majd azonnal lemásztam hozzá. Kihoztuk, de a fájdalomtól már üvöltött Eszter. Azonnal mentőt hívtunk, kórházba szállították és ahogy tudták, meg is műtötték – mondta el Gábor.

A szerencsétlenül járt lány Varga Eszter,

a Pécsi Sportiskola sikeres futóversenyzője. Sérülése miatt azonban most bizonytalanná vált a jövője, hiszen két csavar van a bokájában és a kettes csigolyája is eltörött. Ráadásul lelkileg is nagyon megviselték a történtek. A buli szervezője szerint több száz rendezvényen vannak túl és soha semmilyen probléma nem történt még. Eszter balesetét borzasztóan sajnálják, és azt ígérték, kivizsgálják az esetet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.