Bulvár

Majka után Puskás Peti is nekiment Puzsérnak – durvul a háború

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.15 | 13:18

Puzsér beszólt Puskásnak erre Majoros Péter, azaz Majka visszaszólt Puzsérnak, utána visszaszólt Puzsér, most beszállt Puskás is!

Kedves Róbert – írta Facebook-oldalán az énekes – „veled se kell egyetértenünk mindenben, bár az biztos nem is fogunk. Mindenesetre amíg te lehülyegyerekezel másokat, én maradok a kedves megszólításnál.”

Puskás Peti 2005 őszén a Megasztárban nyerő szelvényt szorongatott – azóta a kereskedelmi televíziózás orkánja felkapta ezt az ürességtől kongó semmit

– írta korábban Puzsér Puskásról az Index véleményrovatában, több más kritikával együtt.

Erre Majoros Péter, azaz Majka visszaszólt Puzsérnak, és védelmébe vette Puskást, de ezt a publicista sem hagyta szó nélkül, és válaszában „ózdi hülyegyereknek” nevezte a rappert.

„Attól tartok, félreérted a helyzetet. Nem próbálom megreformálni a közízlést, csak leírom a véleményem az engem irritáló jelenségekről” – fejtette ki Majkának Puzsér.

Most Puskás Peti is beszállt a csatározásba, és egy Puzsér Róbertnek címzett, hosszú Facebook-bejegyzésben taglalta többek között eddigi sikereit, teljesítményét és vegán életmódjának miértjeit.

Rengeteg hibát követtem az életemben, sok mindenre nem vagyok büszke. De mindig próbáltam tanulni belőle. Valószínűleg most is fogok, hogy vannak dolgok, amikre felesleges reagálni, mégis megteszem, mert rosszul érint, hogy egy nagyon harmónikus családi környezetben, azzal kell foglalkoznom , hogy a szeretteimet nyugtatom, hogy minden rendben, csak vannak emberek, akiknek ebből származik a bevétele, hogy másokat kritizálnak

– üzente Puzsérnak az énekes posztjában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.