Bulvár

Kajdi Csaba nagyon csúnyán kiosztotta Lakatos Márkot

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.19 | 18:18

Elmondta, mit gondol egykori barátja munkásságáról.

A modellügynökség-vezető nemrég a stylist kirúgásán élcelődött, amire Lakatos Márk is reagált.

Fotó: RTL

Lakatos Márk korábban arról beszélt, hogy csak arra tud gondolni ennek kapcsán, hogy “a toxikus, halálos irigység – ami már a barátságunk idején is élt benne – lehet az oka annak, hogy másfél hónappal a kirúgásom után is ezzel élcelődjön, és ott rúgjon belém, ahol a legjobban fáj”.

Lakatos Márk nagyon súlyos dolgot állít a Reggeliben eltöltött utolsó időkről

Kajdi Csaba most elmondta, mit gondol egykori barátja munkásságáról és a kapcsolatuk megromlásáról. Szerinte nincs másról szó, mint arról, hogy Lakatos Márk “mint, ahogy eddig is, most is csak figyelemre vágyott és néhány bulvárcikkre” – írja az nlc.hu.

Kajdi szerint azért is élezte ki ezt a dolgot, hogy “magából áldozatot csináljon, és az oly divatos bántalmazás mögé bújjon, ezzel hangulatot gerjesszen, mint tette azt a múltban, több esetben is. Tehát nem értem ezt a jelenlegi hisztit”.

A kapcsolatunkban nincs mit helyrehozni, mert nem történt köztünk soha semmilyen nagy konfliktus. Aki ismeri Márkot, az tudja, hogy a barátság egészen mást jelent számára, mint amit a legtöbb ember gondol erről a szóról. Kívánom, hogy megbékéljen a világgal és egy sokkal jobb képet közvetítsen magáról a közösségi médiában. Márknak vannak remek tulajdonságai, amiket valamiért kiválóan rejteget

– fogalmazott Kajdi Csaba. Mint mondta, Lakatos Márk “kétszer is megváltoztatta az indokot, hogy miért nem ül már a Reggeli műsorvezető székében”.

Először azt mondta, hogy a sok munkája mellett nincs ideje a műsorra.

Csak később változtatta meg ezt a szcenáriót, és lett belőle kirúgás, majd földönfekvés, bántalmazás és áldozat. Azért sem értem ezt a hihetetlen érzékenységet Márknál, mert ha jól emlékszem, ő volt az, aki megállás nélkül bántalmazott és kritizált celebeket, stylistokat, politikusokat, mindezt egy csepp humorral sem megfűszerezve

– fogalmazott Kajdi.

Amíg én karriert építettem, addig ő a dzsungelben bóklászott

– jegyezte meg a Best magazinnak Kajdi Csaba.

Forrás: nlc.hu

Kiderült, mihez kezd Lakatos Márk a műsorvezetés után


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.