Bulvár

“Nem akarok bohócot csinálni magamból” – Nyertes Zsuzsa az esküvőjéről beszélt

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.16 | 11:18

A színésznő a Story magazinnak adott interjút. 

Az interjúban Nyertes Zsuzsa arról mesélt, hogy néhány éve párja – akivel több évtizede már, hogy együtt vannak – megkérte a kezét.

Fotó: TV2

“Nem szeretném nagydobra verni az esküvőnket, és hatalmas csinnadrattára sem vágyom. Vallásos neveltetést kaptam, ami szerint halálos bűnben élek mindaddig, amíg nem veszem fel a házasság szentségét, úgyhogy számomra csupán az egyházi, templomi szertartás a fontos. A többi már csak körítés, pénzkidobás.”

– mondta a lapnak a színésznő, aki szerint nincs azzal baj, hogy 64 évesen megy férjhez.

“A koromnál fogva nem akarok bohócot csinálni magamból. Egyszerű, elegáns, letisztult ruhában képzelem el magam. Nem fehéret viselnék, hanem színeset, mondjuk, lilát, bár abban a fradista sógorom tutira megnyúzna! A színválasztást még át kell gondolnom, de az biztos, hogy nem szeretnék hercegnőnek öltözni, eleget díváskodom a színpadon. Egyébként sem vagyok már húszéves. Bár teljesen ki vagyok békülve a korommal, és abban sem látok kivetnivalót, hogy közel ötven év együttlét után, 64 évesen megyek férjhez, de a királylányos ruhát és a hetedhét országra szóló lakodalmat meghagyom a fiataloknak és persze az én csoda szép nagylányomnak!”

– tette hozzá Nyertes.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.