Celeb

Ez a különleges név lehet Kulcsár Edina születendő kisfiának neve

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.04 | 18:40

Az egykori szépségkirálynő és férje G.w.M. a napokban jelentette be, hogy ismét szülői örömök elé néznek. Azt is elárulták, hogy kisfiuknak is különleges nevet szeretnének adni, ahogyan kislányuknak, Amarának is.

Edina rajongói kérdésére megosztott néhány információt várandósságával kapcsolatban. „Egyébként teszt alapján tudjuk, hogy fiú, de már az ultrahangon is nagyon szépen látszódott. Jelenleg az az álláspontunk, hogy majd csak akkor áruljuk el, amikor már megszületett a baby, de nálunk soha nem lehet tudni. Igen, nagyon különleges neve lesz!” – fogalmazott a kismama, aki a negyedik hónapban jár. Edina közösségi oldalára árulkodó fotót tett közzé a baba nevét illetően, az egyik körmére egy D betűt festetett, éppen ugyanúgy, ahogyan tavaly egy A betű volt látható, ami Amara születését jelezte előre.

Ebből következtetni lehetne arra, hogy a kisfiú neve D betűvel kezdődik, és ha a kis Amarához hasonlóan latin nevet kap, akkor jó eséllyel jöhet szóba a Damián, amely szelídítőt jelent, vagy a Dáriusz, amelynek jelentése nagyhatalmú. Különleges név még a Diego, Derián, Dusán, Dorián, Denton, Daron és a Dalton is, így nem kizárt, hogy Edina és G.w.M. ezek a keresztnevek közül választottak kisfiuknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló