Celeb

Kárpáti Rebeka szakított milliárdos barátjával – pedig nagy volt a szerelem

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.19 | 13:40

Úgy tűnik Kárpáti Rebeka befejezte kapcsolatát a milliárdos kedvesével. A volt szépségkirálynő már nem hordja az eljegyzési gyűrűjét, de volt párja továbbra is virágokat és ajándékokat küld neki.

Kárpáti Rebeka és idősebb párja, Lénárd András kapcsolata nehéz időszakon megy keresztül. Az év elején még az esküvőjüket szervezték, de a modell már nem viseli az eljegyzési gyűrűjét.

Fotó: Kárpáti Rebeka / Internet

A korábbi szépségkirálynő és a a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa két év együtt töltött idő után úgy döntöttek, hogy elkötelezik magukat egymás felé. Viszont Rebeka a TV2 új műsorának sajtótájékoztatóján már nem hordta a gyűrűt, és a férfi azóta is rózsákkal és ajándékokkal halmozza el őt.

Eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti. Nem tudom a pontos okát, de komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette. Ettől függetlenül szerintem itt még nincs minden véglegesen eldöntve, máskor is volt már döccenő a kapcsolatukban, amit helyre tudtak hozni

– mondta egy informátor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.