Sztárok

„Választás volt” – Sebestyén Balázs nélkül maradtak Balázsék

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.10 | 11:33

Bocsánatkéréssel kezdődött hétfőn reggel a Balázsék műsor a Rádió1-en. Ráskó Eszter és Rákóczi Feri ugyanis a névadó Sebestyén Balázs nélkül maradt, majd Karácsony Gergelyt és Vitézy Dávidot is emlegették várakozás közben.

Elnézést kellett kérnie hétfőn reggel a Rádió1 Balázsék című műsorában Rákóczi Feri és Ráskó Eszter műsorvezetőnek, mivel Sebestyén Balázs nem jelent meg – tudatta a telex.hu.

„Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk” – vallotta be az adásban Rákóczi Feri, hozzátéve, hogy szerinte Sebestyén Balázs nem ivott, ugyanis nem szokása mostanában. Később kiderült, hogy már úton van a stúdióba.

„Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – mondta Rákóczi Feri. Raskó Eszter, arra utalva, hogy Balázs korábban nyíltan vállalta, Vitézy Dávidot támogatja és a főpolgármester-választáson nem ő győzött, azt mondta: „Szerintem csak sír lent a kocsijában, hogy úristen, úristen, szerintem az történik, csak csak nem mer feljönni, mert nagyon beleélte magát valamibe”.

Balázsék egy időre Sebestyén Balázs nélkül maradtak a műsorban – Facebook.com/balazsek

A bocsánatkérés ellenére a beszélgetés oldott volt, s nem sokkal később Ráskó azzal tréfálkozott: „megvan Balázs, Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban, mert nyíltan szembe szállt vele politikailag.”

Nem elemezgette egyébként a választást sem Rákóczi, sem Ráskó. Sebestyén Balázs 7 óra 8 perckor jelentkezett be végül.

„Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel, itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és 6 óra 18 perckor fölébredtem”

– vallotta be Balázs a műsorban.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló