Sztárok

Hirtelen elszakadt Dakota Johnson ruhájának pántja egy tévéműsorban

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.25 | 19:33

Dakota Johnson éppen erotikus filmjét népszerűsítette egy tévéműsorban, amikor hirtelen elszakadt fekete, pántos ruháján a pánt. A színésznő nem ijedt meg, kezével tartotta tovább a ruhadarabot.

Az ismert erotikus filmben, A szürke ötven árnyalatában és folytatásaiban is szereplő Dakota Johnson épp Sean Penn-nel közös filmjét, a Daddiót reklámozta Jimmy Kimmel élő show-jában, amikor egy kínos helyzet adódott: kis híján leesett róla a ruha. Az origo.hu beszámolója szerint a színésznő egy fekete, pántos ruhában jelent meg a tévében. A ruhája egyik pántja egyik pillanatról a másikra megadta magát, szerencséjére épp egy filmbejátszás alatt, így a tévénézők csak annyit láttak a stúdióba való visszakapcsoláskor, hogy Dakota Johnson a kezével tartja a ruháját.

Dakota Johnson ruhájának pántja egy tévéműsorban hirtelen elszakadt/Fotó: Facebook/Dakota Johnson

“Egyszer csak leesett… Hát, majd tartom”

– mondta a színésznő, aki korábban sem volt szégyenlős, ugyanis a Daddio sajtóturnéjának másik állomásán is meztelenül, áttetsző ruhában jelent meg.

Melanie Griffith és Don Johnson közös lánya nem is olyan régen a magánéletével is bekerült a hírekbe: hat év után eljegyezte a Coldplay frontembere, Chris Martin, aki korábban Gwyneth Paltrow férje volt, ő az édesapja a színésznő két gyermekének is.

A gyerekvállalással kapcsolatban Dakota Johnson kijelentette:

“Nyitott vagyok rá! Eljutottam arra a pontra, ahol tényleg mindent meg akarok tapasztalni, amit az élet kínál. És – főleg nőként – úgy érzem, ez egy varázslatos dolog. Az élet nagyon rövid, szóval, ha most kell megtörténnie, akkor készen állok rá”

– mondta az eljegyzés után.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.