Bulvár

FA-főnök: “Stadiont üzemeltetünk, nem egy erődöt” – videóval

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.13 | 07:18

Szigorú büntetés vár a Wembleybe jegy nélkül betörő angolokra.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vezérigazgatója szerint szigorú büntetés vár azokra a huligán szurkolókra, akiknek nem volt jegyük a vasárnapi angol-olasz Európa-bajnoki döntőre, mégis benyomultak a Wembley Stadionba.

Mark Bullingham hétfőn teljes körű vizsgálatot ígért

az ügyben, és hangsúlyozta, a rendőrséggel együttműködve minden érintettet azonosítani fognak, és megakadályozzák, hogy ilyesmi még egyszer előforduljon. “Akit elkapnak, azzal szemben megteszik a megfelelő intézkedéseket, vagyis nyilván kitiltják őket” – nyilatkozta. A belépővel nem rendelkező szurkolók a londoni mérkőzés előtt

összecsaptak egymással és a rendfenntartókkal,

majd áttörték a biztonsági kordonokat, és a finálé kezdete előtt benyomultak a Wembley lelátóira. “Rengeteg részeg huligán próbált bejutni, mi pedig egy stadiont üzemeltetünk, nem egy erődöt. Fantasztikus biztonsági csapatunk van, de ilyesmit még ők sem láttak” – mondta a vezérigazgató. 19 rendőr megsebesült, és 49 főt tartóztattak le az incidens kapcsán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • obsitos szerint:

    Fantasztikusan szar biztonsági csapatuk van, mert az 5 méterenként álló BAMBÁK között csak berohant a pályára egy barom, és az elhízottak liheghettek utána !!!
    Na, most akkor mekkora lesz a büntetés a SZÖVETSÉGNEK, mert az MLSz-t a tizedéért fejbeverték !!!

Cikkajánló