Bulvár

“Szakmailag nulla” – Hatalmas botrány Rubint Réka körül, persze Schobert Norbi is reagált

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.22 | 17:18
  • trendindex: 4

Az Operaház egyik balettművésze szakmai kritikával illette az intézmény jövő évi programját, melynek Rubint Réka a főszereplője. 

A hazai balettszakma kiakadt Rubint Rékára, akit gyakorlatilag pillanatok alatt nem kívánatos személynek minősítettek. A Magyar Állami Operaház jövő tavasszal “Rubint Réka rekreál – Nőnapi ajándék az Operából” címmel ugyanis különleges edzést tart balett-művészeknek. Azonban az Operaház egyik balettművésze és szólótáncosa, Juratsek Julianna a program láttán egy nyilvános Facebook-posztban kelt ki Réka esetleges szereplése ellen, és véleményét több száz hozzászóló, köztük rengeteg kollégája is osztotta. Íme a posztja:

– Kérdem én, hogyan lehet, egyáltalán hogyan fordulhat elő, hogy egy szakmailag nulla „edző” profi táncosoknak tartson edzést? Hogyan vetődhet fel ilyen beteg ötlet? Esetleg ez csak egy vicc?… de még annak is rossz! De nem vicc! Ez teljesen komoly!

– írta az ismert balettművész, aki azt javasolta az Operaház vezetőségének, hogy gondolja át többször is ezt. Több jelenlegi és volt balettművész, sőt, hétköznapi emberek is értetlenül álltak az előtt, hogy egy Rubint Réka-féle óra hogyan kerülhetett be az Operába.

Láttad már legújabb videónkat? Nézz bele mielőtt továbblapoznál!

A balettművész írása alatt hamar megjelent Réka férje, Schobert Norbi is, aki igencsak kemény szavakkal vette védelmébe párját.

– Mivel közös ismerőseink vannak, fájdalommal olvastam sorait. Nem értem egy ilyen csinos, szakmailag elit Nő, hogy beszélhet így a Feleségemről? Ő egy ikon. Sehová sem akar menni. Hívják. Hívták. Amit képvisel az hit, sport, szeretet, szemlélet. Mind edzői, mind oktatói TF-végzettséggel, 25 év múlttal és szakmájának legnagyobb ismertségével, elismertségével rendelkezik. 10 millió magyar tudja a nevét és mégis alázatos ember maradt. Részéről mindegy az Operába, Sportcsarnokba, vagy a Paksi Atomerőműbe hívják. Fáj az írása. Mintha a Whiskysről, vagy Escobarról írna. Otromba, alaptalan, erkölcstelen, lenéző. Én kérek elnézést egy háromgyerekes Anya nevében. Akkor sem írhatna így senkiről, ha Ön a moszkvai társulat alapítója lenne. Lehet szakmailag összezárni.

– fakadt ki Norbi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Esős napra ébredünk ma is
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 12.