Bulvár

Új házba költözött, ahol legalább 30 mérges pók várta a padló alatt

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.13 | 14:18

A barna remetepók amilyen kicsi, olyan halálos a csípése, az Egyesült Államok egyes részein egyre gyakoribb a jelenléte. Ebből talált 30 darabot egy amerikai nő, amikor az új házába költözött. Persze nem erre számított, hanem nyugalomra és békére.

A nő a beköltözéskor azonnal rátalált a pókokra, akiket könnyen fel lehet ismerni arról, hogy a teste felső részén egy hegedű alakú folt van. Az új lakó azonnal hívta a régit, hogy megkérdezze, ő találkozott-e velük, hisz mégiscsak ott élt 10 évig, de nemleges választ kapott. A szakértők szerint ez a félénk állat már régóta ott élhetett, és akkor jöttek csak elő tömegesen a rejtekhelyeikről, amikor a két lakó között 4 hónapig üresen állt a ház, melynek falait akkor penésztelenítették.

Bár a barna remetepók csípése nem minden esetben halálos, a gyors beavatkozás például mindenképpen segít, de akkor sem szabad félvállról venni, mert komoly problémákat okozhat, aminek a vége lehet simán lehet halálos. Az említett, pókokra rátaláló nő viszont talán már túl komolyan is vette a felfedezését: tűzhalálra ítélte a pókkolóniát, és elégette őket – írja a The Mirror.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló