Bulvár

Meglepő fordulat: Krausz Gábor magához költöztette a kislányát

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.14 | 16:18
  • trendindex: 4

Krausz Gábor és Tóth Gabi a múlt héten jelentették be, hogy elválnak útjaik, azóta pedig egyre több dologra derült fény.

Fotó: TV2

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. A szakítás hírét a sztárséf osztotta meg közösségi oldalán, nem sokkal később az énekesnő is megszólalt. Krausz Gábor a hírek szerint már el is hagyta a családi otthont. Nem kellett sokáig várni, hogy elinduljanak a találgatások, majd több fotó is napvilágot látott. Tóth Gabi is megszólalt a szakításaután, de nem sokkal később törölte is.

Tóth Gabi már össze is költözött új párjával?

A Bors értesülései szerint miután az énekesnő magához költöztette új párját, Krausz Gábor egy időre magához vette a kislányukat. A lap egy, a sztárséfhez közeli forrásra hivatkozva azt írja, “Hannarózának érthetően túl sok a változás, így Gábor jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a kislányt”.

Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább

– kezdte a Borsnak az ismerős.

Túrázni készülsz? Akkor ezt a videót látnod kell! 

 

Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat

– tette hozzá az informátor. A Bors szerint ugyancsak a barát szavait támasztja alá az a Redditre felkerült kép is, amin Krausz Gábor a kislányával együtt látható Veresegyházán. Véleményünk szerint ez legfeljebb annyit bizonyít, hogy a hétvégén közös programja volt a kislányával.

Forrás: Bors.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló