Bulvár

Még énekelni is fog Sarah Jessica Parker

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.12 | 12:38

A forgatókönyvet Laura Eason jegyzi, aki a Kártyavár (House of Cards) tévésorozatot is írta. Szóval, olyan rossz már nem lehet.

Az egyelőre cím nélküli dráma főszereplője egy Vivienne nevű New York-i énekesnő, akinél súlyos betegséget állapítanak meg.
 A The Hollywood Reporter értesülése szerint a forgatókönyvet Laura Eason jegyzi, aki a Kártyavár (House of Cards) tévésorozatot is írta
. A rendező a francia Fabien Constant lesz, a forgatás télen kezdődik New Yorkban. Constant számos divat- és popkulturális témájú dokumentumfilmet készített, egyik legismertebb műve a Mademoiselle C, mely Carine Roitfeld volt Vogue-főszerkesztő és stílusikon életéről és munkájáról szól.
 Az MTI hozzá is teszi, hogy Sarah Jessica Parker nem énekes szerepeiről lett híres, bár tizenévesen fellépett az Annie című musicalben.

Minden esetre, aki jó sorozatot szeretne SJP-el, annak bátran javasoljuk az HBO-s Divorce címűt, októbertől lesz látható itthon, és ha csak fele annyira lesz rendben, mint az Aznap éjjel, már elégedetten bólinthatunk bele a popcornos tálba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló