Bulvár

Hangos pfújolás közepette kullogott be Orbán az EU-csúcsra – videó

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.07 | 16:48
  • trendindex: 4

Orbán Viktor vétózgatásai a cseh polgároknál is kiverték a biztosítékot.

Orbán Viktor, fideszes miniszterelnök erős hetet bonyolít. Az üzbég elnök budapesti – a propagandisták által történelmi jelentőségűnek beállított – látogatását követően az unióban hosszú ideje kispadoztatott Orbán Prágába utazott az uniós csúcstalálkozóra. Bár Budapestre hosszú ideje

már csak akkor jön valamely uniós állam vezetője, ha az elkerülhetetlen,

– lásd például Emanuel Macron francia elnök vizitjét – ebből a tanácskozásból nem lehetett kihagyni Orbánt, hiszen Magyarország egyelőre még az Európai Unió tagállama.

A cseh EU-elnökség által tető alá hozott, elsősorban az energiaellátásnak és az energiabiztonságnak szentelt csúcstalálkozón aztán gyorsan megtapasztalhatta a Fidesz-főnök, milyen az, amikor

nem csupa-csupa békemenetelő bátorító közegében kell megjelennie.

Amint kiszállt a magyar rendszámú Multivanból (szinte már várjuk az újabb propaganda-sztorit, hogy azzal utazott ki a hat órás autóútra lévő cseh fővárosba) azonnal felhangzott a füttykoncert és a harsány pfujolás, miközben Putyin megbízható szövetségese a vörös szőnyegen bicegett – derült ki az Európai Bizottság honlapjára feltöltött videóból.

A tüntetők „Nem a vétókra!” és „Erős uniót!” jelszavakkal köszöntötték

Orbánt. Az RTL szerint szinte az összes vezető nyilatkozott a sajtónak, Orbán Viktor azonban nem állt szóba az újságírókkal.

Orbán Viktor kis híján ráfeküdt az új olasz miniszterelnökre


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló