Bulvár

Hangos pfújolás közepette kullogott be Orbán az EU-csúcsra – videó

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.07 | 16:48
  • trendindex: 4

Orbán Viktor vétózgatásai a cseh polgároknál is kiverték a biztosítékot.

Orbán Viktor, fideszes miniszterelnök erős hetet bonyolít. Az üzbég elnök budapesti – a propagandisták által történelmi jelentőségűnek beállított – látogatását követően az unióban hosszú ideje kispadoztatott Orbán Prágába utazott az uniós csúcstalálkozóra. Bár Budapestre hosszú ideje

már csak akkor jön valamely uniós állam vezetője, ha az elkerülhetetlen,

– lásd például Emanuel Macron francia elnök vizitjét – ebből a tanácskozásból nem lehetett kihagyni Orbánt, hiszen Magyarország egyelőre még az Európai Unió tagállama.

A cseh EU-elnökség által tető alá hozott, elsősorban az energiaellátásnak és az energiabiztonságnak szentelt csúcstalálkozón aztán gyorsan megtapasztalhatta a Fidesz-főnök, milyen az, amikor

nem csupa-csupa békemenetelő bátorító közegében kell megjelennie.

Amint kiszállt a magyar rendszámú Multivanból (szinte már várjuk az újabb propaganda-sztorit, hogy azzal utazott ki a hat órás autóútra lévő cseh fővárosba) azonnal felhangzott a füttykoncert és a harsány pfujolás, miközben Putyin megbízható szövetségese a vörös szőnyegen bicegett – derült ki az Európai Bizottság honlapjára feltöltött videóból.

A tüntetők „Nem a vétókra!” és „Erős uniót!” jelszavakkal köszöntötték

Orbánt. Az RTL szerint szinte az összes vezető nyilatkozott a sajtónak, Orbán Viktor azonban nem állt szóba az újságírókkal.

Orbán Viktor kis híján ráfeküdt az új olasz miniszterelnökre


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló