Bulvár

Élő híradóban simogatta meg mamáját a kisfiú – videó

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.10 | 17:48

A bemondó anyuka épp egy bréking nyúz kellős közepénél járt, amikor 4 éves kisfia szintén egy halaszthatatlan hírt akart közölni mamájával az élő adásban.

Kínos helyzetbe hozta gyermeke az NBC hírolvasóját. De hát ilyen az anyukák élete! Nem?!

via GIPHY

Nyilván sok kisgyermekes édesanyának ismerős az a szitu, amikor a totyogós babája egy pillanatra sem hagyja őt magára, és még a vécére is elkíséri őt a gyereke. Nos, pont így járt szerda reggel Courtney Kube is, az a tévés anyuka, akinek a kisfia nem bírta ki tovább nélküle, és épp az elő adás közben szaladt oda mamájához, hogy jelezze: bizony nagyon hiányzik már neki, és egy kis figyelemre van szüksége. És, hogy még ennél is kínosabb legyen a történet, nem elég, hogy a kicsi az élő híradó közben zavarta meg a műsort, a bemondó anyuka épp nem egy könnyedebb témában, például a másnapi időjárás közlésében volt benne, hanem pont arról beszélt, hogy a török elnök bejelentette, hogy megkezdték a török hadműveletet Északkelet-Szíriában. Courtney Kube láthatóan zavarba jött, meg is akadt a hírben egy pillanatra, sőt, bele is szőtte a szövegbe elnézéskérését, amiért ott termett a fia. A stáb azonban jobban reagált az éles helyzetre, és egy gyors vágóképpel megoldották a kellemetlen jelenetet. Ezalatt pedig nyilván valaki kivitte a kicsit a stúdióból.

A vicces jelenet itt látható:


Ezen a videón pedig a gyermek betoppanásának pillanata nézhető meg jobban:

Nem ez volt azonban az első eset, amikor egy gyermek az élő adás közben ment oda szüleihez. A BBC bemondójával történt meg valami nagyon hasonló még két éve, ott az apuka azonban teljesen másképp kezelte a helyzetet, és pókerarccal befejezte a híreket, miközben a gyermekek rémült anyukája térden csúszva kivitte a kicsiket a szobából. Azért szerintünk még mindig ez a BBC-s jelenet viszi a prímet, köszönhetően a mama röhejes reakciójának.

A kínos bakinak köszönhetően híressé vált család később egy sajtótájékoztatón is bemutatkozott, és a cuki gyerkőcök persze ott is ellopták a show-t:

Forrás: Mashable

Címlapkép: MSNBC


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló