Bulvár

“Hazugságok sorozata volt az egész!” – Dundika őszintén mesélt Majkáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.11 | 11:48

Elárulta, hogyan lepte meg a születésnapján Majka.

Fotó: Instagram

Majoros Hajnalka néhány hete töltötte be 40. életévét. A kerek születésnap alkalmából pedig nagy meglepetéssel készült a család. A két gyermekes édesanya azt is elárulta, Majka az utolsó pillanatig titkolózott előtte.

A rapper a legnagyobb titokban óriási születésnapi bulit szervezett a feleségének.

Hazugságok sorozata volt az egész! Peti nem egyedüli résztvevője volt a hazugságspirálnak, hanem magával rántotta a barátaimat és a családomat is! Peti imád szervezni és meglepetést okozni. Pár nappal a születésnapom előtt mondta először, hogy elmehetnénk kettesben vacsizni aznap

– árulta el a Meglepetés magazinnak Dundika, akit a tervezett romantikus vacsora előtt egy lovardába csalt az egyik barátnője. A modell álmában sem gondolta volna, mi vár rá ezután – írja a Femina.

Abban a pillanatban, amikor bementem, megszólalt a Happy Birthday című dal. Még ekkor sem sejtettem semmit, csak azt gondoltam, milyen aranyosak, hogy már ilyen korán felköszöntenek. Kaptam egy lovas szatyorban ajándékot, ezenkívül lufikat raktak ki, de egy dolgot nem vettem észre: egy hatalmas, feldíszített ló állt bent! Egyáltalán nem számítottam arra, hogy kapok egy saját lovat! Csodálatos, kilencéves kanca, szép nagy szempillái vannak, Baba a neve. Még most is alig hiszem el, hogy ő az én lovam!

– örömködött a modell. A romantikus vacsorából végül egy nagy családi buli kerekedett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló