Bulvár

Végre! Ryan Reynolds elárulta harmadik babájuk nemét és közös családi fotót is posztolt

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.17 | 16:15

Ryan Reynolds és Blake Lively harmadik gyermeke már több mint két hónapja megszületett, de eddig semmit sem lehetett tudni a kicsiről. Se a nemét, se a baba nevét nem árulta el a sztárpár, ahogyan azt sem, hogy pontosan mikor született meg harmadik gyermekük. És amúgy most sem tudtunk meg túl sokat a kicsiről....

Köztudott, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively szereti egymást, és követőit is ugratni közösségi oldalán. Legutóbb például Ryan felesége legbénább fotóival köszöntötte fel őt szülinapján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,


Harmadik gyermekük megszületése kapcsán is egy érdekes módot választottak arra, hogy bejelentsék, milyen nemű is lett a kicsi. Ryan Reynolds a Twitteren posztolt egy olyan fotót, amin ő és felesége látható, amint átölelik kisbabájukat. De gyanús, hogy ez a fotó nem friss, és valamelyik másik gyermekük lehet rajta – még csecsemőkorában. Ryan a kép mellé azonban egy rövid szöveget is írt, amiből egyértelműen kiderül:

másik két lánya (James és Inez) mellé, ezúttal is kislánya született a 42 éves színésznek.

A posztban ugyanis a “lányaim” szót használja. (Ebből világos, hogy fia továbbra sincs.) És persze nem is ő lenne, ha nem vinne bele ebbe még egy csavart: a kisbaba arcát ugyanis kitakarta a családi fotón.


Összegezve tehát:

Nem tudtuk meg a harmadik baba nevét, sem azt, hogy mikor született. A csecsemő arcát sem nézhettük meg, sőt, lehet, hogy nem is a legkisebb babájuk van a közös képen.

Egy dolog derült csak ki:

harmadszorra is lányos apuka lett a Deadpool sztárja.

Nem mellékesen pedig, a twitteres posztnak nem is a családi kép volt a lényege, hanem az, hogy szavazásra buzdítson benne a színész. A Brit Columbiában született Ryan Reynolds ugyanis az október 21-én esedékes kanadai választás és a helyes klímapolitika fontosságáról ír bejegyzésében. És ezen a ponton árulta el magát a legkisebb baba neméről a színész, amikor azt írta:

Imádom Brit Columbiát. Szeretném, ha a lányaim is megtapasztalhatnák azt a természet adta játszóteret, amiben is én felnőttem.

A rajongók persze vették a lapot, hiszen megszokhatták már, hogy gyakran ugratja őket a kanadai-amerikai színész. Így lecsapták a magas labdát és olyan kommentek érkeztek az arc nélküli babakép alá, mint:

A kicsi mosolya pont olyan, mint az édesanyjáé

vagy

Micsoda szép családi fotó, tisztán látszódnak a közös vonások, a baba szemében téged látunk

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Instagram

Forrás: Eonline.com

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.