Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Ilyen egy tudatos ketamin szertartás

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.23 | 19:15

Azt hiszed, a ketamin a legkevésbé spirituális dolog a világon? Nos, a VICE riportere is ezt mondta, mielőtt részt vett egy ún. tudatos ketamin szertartáson.

A rituálé Shaft Uddin nevéhez fűződik, aki korábban alkoholista és drogfüggő volt, továbbá tantraguruként és spirituális mesterként tekint magára.

Ő úgy véli, hogy a fájdalomcsillapító hatással bíró általános érzéstelenítőszer, ami el is bódítja az embert, segít az önismeret elmélyítésében és a spirituális ébredésben. Ehhez csupán az kell, hogy legyen egy célunk a rituálé elején, legyen, aki vezeti a meditációt és vigyáz ránk a procedúra során, végül pedig megoszthassuk egymással tapasztalatainkat.

Uddin két vendége, a két férfi közül egyikük a munkahelyi stresszt szüntetné meg, míg a másik egyszerűen relaxálni vágyik. Ketaminos állapotban viszont maga a mester volt képes a legmélyebbre ásni, a többiek inkább a felszínen maradtak, de hát a tudatosságot is gyakorolni kell, nincs ebben semmi rendkívüli. Azért persze erős képeik így is voltak: a föld energiájából töltekeztek, és élienként táncoltak a sivatagban.

A guru megjegyzi, hogy erre a fajta szupermély önismereti munkára és lelki ébredésre ketamin nélkül is lehetőségük nyílna, de így egyszerűen szórakoztatóbb…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.