Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Ilyen egy tudatos ketamin szertartás

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.23 | 19:15

Azt hiszed, a ketamin a legkevésbé spirituális dolog a világon? Nos, a VICE riportere is ezt mondta, mielőtt részt vett egy ún. tudatos ketamin szertartáson.

A rituálé Shaft Uddin nevéhez fűződik, aki korábban alkoholista és drogfüggő volt, továbbá tantraguruként és spirituális mesterként tekint magára.

Ő úgy véli, hogy a fájdalomcsillapító hatással bíró általános érzéstelenítőszer, ami el is bódítja az embert, segít az önismeret elmélyítésében és a spirituális ébredésben. Ehhez csupán az kell, hogy legyen egy célunk a rituálé elején, legyen, aki vezeti a meditációt és vigyáz ránk a procedúra során, végül pedig megoszthassuk egymással tapasztalatainkat.

Uddin két vendége, a két férfi közül egyikük a munkahelyi stresszt szüntetné meg, míg a másik egyszerűen relaxálni vágyik. Ketaminos állapotban viszont maga a mester volt képes a legmélyebbre ásni, a többiek inkább a felszínen maradtak, de hát a tudatosságot is gyakorolni kell, nincs ebben semmi rendkívüli. Azért persze erős képeik így is voltak: a föld energiájából töltekeztek, és élienként táncoltak a sivatagban.

A guru megjegyzi, hogy erre a fajta szupermély önismereti munkára és lelki ébredésre ketamin nélkül is lehetőségük nyílna, de így egyszerűen szórakoztatóbb…

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gamer
Ingyen adják a Rayman Legends-et
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 04. 01.