Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Lefeküdt a felesége unokanővérével, most nagy a baj

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.30 | 07:22
  • trendindex: 11

Íme, a The Sun újabb őrült sztorija, ami egy családapa szemszögéből.

(kép: 123rf)

“A feleségem 35, én 37 vagyok, van három tinédzser korú gyerekünk. A feleségem tanár, én autószerelő vagyok, mindketten keményen dolgozunk a munkhelyünkön, otthon pedig megosztjuk a feladatokat.

Minden csütörtökön eljárok edzeni egy helyi edzőterembe, a múlt hónapban is mentem, az egyik héten viszont zárva volt árvíz miatt, ezt ott, a helyszínen tudtam meg. A parkolóban megláttam a feleségem unokanővérét, aki ugyanolyan idős, mint én, és nagyon jól néz ki, különösen abban az edzőcuccban, amiben pilates-re érkezett.

Odamentem hozzá pár szóra. Mivel mindketten lemaradtunk az edzésről, áthívott magához, hogy mutasson néhány pilates mozdulatot. Mindketten tudtuk, hogy miről beszél, ennek ellenére velementem, és fergetegeset edzettünk az ágyában.

Kockázatos volt, de volt egy órám. Időben hazaértem, és reméltem, hogy a feleségem nem tudja meg, hogy zárva volt az edzőterem. Brutális bűntudatom van, alig bírok aludni, azt kívánom, bárcsak visszaforgathatnám az időt.

Az unokanővérnek egyébként két gyereke van és férje, most küldött üzenetet, hogy gyereket vár, és ne szóljak senkinek a kalandunkról. Pedig lehet, hogy az én gyerekemmel terhes éppen, de a férje azt hiszi, hogy az övé.

A Sun tanácsadója szerint

nagyon rossz ötlet volt ez az egész, a gyerek apja valószínűleg nem ő, de lehet, hogy sosem tudja meg. A gyerekre kell gondolnia, akinek az életében nagy kárt tehetne az, ha kitárulkozik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.