Bulvár

A plus size férfimodell, aki más mackós férfiakért is harcol

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.19 | 17:18

Azt már megszokhattuk, hogy egyre több plus size nő fut be szép modellkarriert - cicik, combok, popsi, helló! -, de a modellvilág ritkán dolgozik plus size férfiakkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#ImTheBadGuy… duh 🙄 . . . #fatchuckbass #nyfw #billieeilish #nyc #OneBoneBrand #onebone #fatatfashionweek #thick #iweigh #sponsored #badguy #effyourbeautystandards #bigandtallfall #bigboyfall

Tevin “Milo” Evans (@fatchuckbass) által megosztott bejegyzés,

Tevin Evans, azaz ‘Fat Chuck Bass’ modell és stylist kezdetben csak a saját örömére kezdett divatfotókat készíteni magáról, amiket az Instagramon is megosztott. Az egyik képe valamiért robbant: egy óra alatt több mint háromezren lájkolták a fotót. A több tízezer lájkig futó kép után több nagy divatcég is megkereste Tevint: kiderült ugyanis, hogy a férfiközönségnek is elege van abból, hogy a ruhákat vagy vékony, szálkás fiúkkal, vagy kisportolt izompacsirtákkal próbálják eladni, miközben létezik egy csomó mackós, nagydarab pasas is.

Tevin azóta több nagy márkával is dolgozik, és úgy érzi, számára ez misszió: szeretné megmutatni, hogy a nagydarab férfiak is öltözködhetnek divatosan, és lehetnek sikeresek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló