Bulvár

Panasz érkezett: Shane Tusup mentősnek adja ki magát?

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.24 | 10:18

A Mentőszolgálat megvédte Shane Tusup-ot.

Az Országos Mentőszolgálat saját közösségi oldalán tette közzé az alábbi, megdöbbentő levelet, amiben a feljelentőnek még Shane Tusup nevét sem sikerült helyesen leírnia.

❗️A MENTŐKNÉL PANASZOLTÁK BE SHANE TUSUPOT, DE KÁR VOLT…❗️
Ismét panasz érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár. A férfi azt sérelmezte az e-mailben, hogy Shane Tusup miért hordja a mentők egyenruháját: “Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát.

Milyen jogon??????Ezt engedélyezték?

Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését.

A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része,

ilyen úgynevezett “futópólót”, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt. A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára és biztosította róla, hogy továbbra is

mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében.

🚑❤️🇭🇺 #mentők #veddészreamentőt #OmszSE

Nem akárkivel jött össze Shane Tusup!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.