Bulvár

A 83 éves szexnagyi lejön a Tinderről, és szerelmet keres

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.27 | 12:18

A fiatal férfiak iránti rajongásáról elhíresült Hattie Retroage számtalan hódítása után leteszi a Tindert, és komoly párkeresésbe fog.

Az elképesztő szexuális étvágyáról és életszeretetéről ismert Hattie Retroage-ről korábban már mi is írtunk. Ő az, aki harminc éven át hűséges, példás családanya volt, majd válása után a élete további harminc évét vidám kis szexkalandoknak szentelte. A Tinderen szedett fel fiatal fiúkat (19-től 40-ig), és élvezi, hogy ma már egy férfi elélvez attól, ha párjának orgazmusa van, ami az ő idejében nagyon másképp volt.

Aztán megírtuk azt is, hogy Hattie nemrég egy 39 éves férfi oldalán pörgött, de a fickó nem tudta felvenni az ő fordulatszámát, voltaképpen túl öreg volt a szexnagyihoz, így a kapcsolat tisztelettel ugyan, de véget ért.

Hattie most – 30 éve forró, szenvedélyes randiőrület után – egy kis nyugira vágyik, egyetlen férfire, akivel szerethetik egymást, és kizárólag egymást. Hattie legalább 30 évvel fiatalabb férfit akar maga mellé, akit kényeztethet… s ami azt illeti, már most szép számmal akadnak jelentkezők…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.