Bulvár

Tóth Gabi döntött: végleg a hátuk mögött hagyják Budapestet

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.07 | 09:48

Vidéken szeretnének lakni, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tud adni.

A Blikk cikke szerint arról keveset tudni, hogy tapolcai fiatalként hogyan jutott el a fővárosig, illetve hogyan élte meg azt az időszakot.

Beszűkült számomra a világ, rájöttem, hogy a kultúra nagyobb lehetőségeket kínál a fővárosban, így Budapestre mentem. De mintha egy másik bolygóra kerültem volna…

– mesélte a fiatalkori élményeiről Gabi, aki már akkor imádott a színpadon lenni, bár még táncosként látta magát a jövőben, hiszen néptáncot tanult. Ezt a tudását a mai napig használja, hiszen legújabb videóklipjében is bravúros tánckoreográfiával készültek.

Aa nagy figyelem inkább ijesztő volt számára. Az első tapasztalatait akkor szerezte ebben a világban, amikor nővére, Vera bekerült a Megasztárba: Gabi el sem hitte, mennyire rajonganak érte, és azonnal magával ragadta a tehetségkutatók varázsa:

Olyan voltam, mint Zsákos Frodó A Gyűrűk Urából. Elindultam Budapestre a csomagolt szendvicsemmel egy kis közösségből, a tanúhegyek őrzéséből, vonattal, négy és fél órát zötyögve. Mintha Amerikába indultam volna.

Tavasszal már kezdődik Hannaróza számára az óvoda, hiszen most töltötte be a harmadik életévét, ám a család úgy döntött, vidéken folytatják. Vidéken szeretnének lakni, ahol az ismerősei nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tud adni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló