Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bűnügy

Horror részletek a debreceni lány késelésről: „Szerencsétlen Vera csupa vér volt”

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.27 | 18:18

A két 16 éves lány előre megbeszélte a verekedést, aztán eldurvult a dolog.

Szerda délután Debrecenben két 16 éves lány, T. Vera és M. Beáta verekedett össze a középiskolájukhoz közeli parkban. Beáta késsel érkezett a helyszínre, amit aztán elő is vett. A két fiatal egy fiú miatt kapott össze a Blikk információi szerint. Az áldozat azzal jött össze, akivel korábban az iskolatársa is járt.

„Nem gyakori, hogy késsel járnak a diákok az intézménybe,

tudtommal Beánál sem volt sosem korábban, de most előre megbeszélték, hogy a tanítás után megverekszenek egymással, de sajnos rosszul sült el. Még más iskolákból is volt közönségük, több fiú is állt körülöttük, de senki nem akadályozta meg a késelést. Úgy tudom, négyszer szúrta meg szegény Verát, akinek az volt a „bűne”, hogy összejött az exével” – mondta el a lányok egyik felnőttkorú iskolatársa.

A pincérnek tanuló késelő és a boltosnak készülő áldozat

két Debrecen melletti településről származik. Konfliktusuk régóta húzódott, de most éleződött ki. Verának a vállát és a tüdejét érték szúrások, életveszélyes sérülései miatt operálni is kellett. Vera már csupa vér volt, az életéért küzdhetett, de így is elvonszolta magát a több száz méterre lévő iskoláig, ahol segítséget tudott kérni. Tette után Bea is sokkot kapott, mozdulatlanul várta meg a rendőröket, de a mentősök őt is elvitték – tette hozzá a megtört diáktárs.

Egy szemtanú, Mónika a lakása ablakából nézte végig,

amint a két lány egymásnak esett. „Sokkoló jelenetek voltak, és borzalmas, hogy mindezt többen is végignézték, mintha csak egy bokszmeccsen drukkoltak volna” – magyarázta a fiatal lány. A 16 éves Beáta ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás, szabadlábon hagyása mellett.

“Meg ne mozdulj, mert lelőlek!” – újabb felkavaró felvétel került elő a budapesti késelőről +18


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló