Bűnügy

Dunakeszi családirtás: új részletek derültek ki

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.13 | 13:48

A meggyilkolt nő új párja beszélt a dunakeszi családirtás okairól.

Az anyjával és a gyermekével együtt meggyilkolt középkorú nő, Melinda új társa a Blikknek beszélt a vasárnap esti dunakeszi családirtás körülményeiről.

Sz. Tamás a Facebookról szerzett tudomást a történtekről,

majd a helyszínre ment. A lapnak elmondta: imádta a nőt és a kisfiút is, együtt tervezték az életüket. Szerinte Melinda előző párja azt nem bírta elviselni, hogy elsős kisfia anyja új szerelméről és annak gyermekeivel  való viszonyáról beszélt neki. A gyilkos, majd öngyilkos apa

láthatásról hozta vissza a gyereket, amikor végzett hozzátartozóival.

Sz. Tamás és Melinda vasárnap wakeboardozni volt, mert a kisfiú az apjánál volt láthatáson. Melinda hatra ment haza, majd amikor az apa késett a közös gyerekkel, többször hívta volt párját. Az állítólag flegmán válaszolgatott az érkezésük várható időpontjáról. Érkezésükkor

a nő felelősségre vonta a férfit, mert az nem tartotta be a láthatás szabályait.

Rendőrségi eljárás indítását is kilátásba helyezte, ha ez újra előfordul. A férfi ez után végezte ki a nőt, annak anyját, illetve a lövések zajára az utcára szaladó gyermekét is, mielőtt  a rendőrök kiérkezése előtt végzett volna magával is – mondta Sz. Tamás. A rendőrség hétfő délelőtt közölte, hogy a férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, 40 éves exére és 7 éves közös gyermekükre. A férfi több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe. Az 54 éves elkövető pedig a rendőrök kiérkezése előtt fejbe lőtte magát.

A gyilkos fegyver egy engedéllyel tartott vadászpuska volt.

A tragédia helyszínét, a Kisfaludy utcát a rendőrség lezárta, senkit sem engednek a ház közelébe. Szomszédok a Telex tudósítójának elmondták, hogy úgy tudják: a házban a nagymama lakott, de a lánya és unokája gyakran megfordult nála. A rendezett udvaron kint voltak a gyerek játékai. Az elkövetőt viszont senki sem ismerte a környéken, korábban nem látták őt ott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.