Celeb

Marsi Anikó terhes? Ez a fotó robbantotta ki a pletykát!

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.07 | 12:22

Szűk ruhája buktathatta le Marsi Anikót.

Fotó: TV2

Marsi Anikó tavaly nyáron beszélt először arról, hogy 47 évesen spontán teherbe esett, majd sajnálatos módon elvetélt. Bár megrázták a történtek, azzal nyugtatta a lelkét, hogy valószínűleg a Jóisten úgy gondolta, hogy már túl idősek egy babához.

 Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztettük a babát, ő azt hiszem, beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez

– nyilatkozta a műsorvezető

A Reddit felhasználók között viszont ismét terjedni kezdett a pletyka, miszerint Marsi Anikó terhes. Mindezt egy fotóra alapozva állítják, ahol a műsorvezető hasa furcsán gömbölyödik. Megoszlanak a vélemények, sokak szerint csak a ruha és a mozdulat miatt tűnhet úgy, hogy Marsi Anikó terhes, mások szerint viszont ez tagadhatatlanul terhespocak.

Mire elég egy alig 17.000 forintos okos karkötő? Tényleg ez a legjobb választás a fiataloktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek? Nézz bele a videóba, és kiderül!

Te mit gondolsz?

 

Marsi Anikó babát vár?
byu/Conscious-Bonus8125 intalk_hunfluencers


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló