Celeb

Ejtené Mariah Carey szexuális zaklatási vádjait menedzsere?

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.08 | 09:50

Stella Bulochnikov csak a munkáját végezte volna a popsztár mellett, ami nem volt mindig könnyű.

2018 áprilisa óta zajlik a jogi csata Mariah Carey és korábbi menedzsere közt. Stella Bulochnikov beadványa szerint amit a 48 éves énekesnő művelt, az kimeríti a szexuális zaklatás kategóriáját.

A peres felek közel állnak már ahhoz, hogy egyezséget kössenek.

– véli Bulochnikov jogi képviselője, aki szerint ügyfele le fog állni, és minden ügyvéd megkapja a maga járandóságát is. Azt még nem lehet tudni, hogy történt-e olyan jellegű károkozás, amely miatt szintén valamelyik félnek a zsebébe kellene nyúlnia.

Három év közös munka után, 2017 novemberében jutott oda Carey és ügynöke, hogy külön utakon folytassák. Ám kinyilvánították: továbbra is partnerek maradnak néhány üzleti vállalkozásban, melyekben támogatni fogják egymást.

Fél évvel később Bulochnikov mégis keresetet adott be New Yorkban, miszerint üzletfele szerződést szegett, és jogot sértett.

Ügyvédei szerint Carey azzal zaklatta, hogy számos alkalommal meztelenül mutatkozott előtte, kábítószert használt, és fizetési elmaradásai is voltak a menedzser felé.

via GIPHY

A vádakat a popsztár tagadta, ráadásul azzal vágott vissza, hogy Stella nem látta el elég körültekintően a munkáját. Carey-ről ugyanis köztudott, hogy mentális betegséggel küzd, az ügynöke pedig hamis pletykákat terjeszt róla. Az énekesnő bipoláris zavarban szenved, melyet 2001-ben diagnosztizáltak nála, egy idegösszeroppanás után. Sokáig rettegett attól, hogy valaki visszaél ezzel az állapottal, de szerencsére jó kezelést kapott, teszi hozzá a People.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló